Synthesis and evaluation of fluoride-based coatings using alternative sources of HF on the Elektron 21 magnesium alloy for biodegradable orthopedic implants application Leidy Andrea Rojas Flórez, Henry Alberto Briceño Urbina, Carlos Andrés Hernández Barrios, Claudia Nieves Barrera, Darío Yesid Peña Ballesteros, Fernando Viejo Abrante, Ana Emilse Coy Echeverria PDF (Español (España)) HTML (Español (España))
Impact of CO2 on cell density in six marine microalgae strains Alberto I. Oscanoa Huaynate, Gheraldine A. Ynga Huamán, Iliana L. Chang Ávila, Carla P. Aguilar Samanamud PDF (Español (España)) HTML (Español (España))
Preliminary development of a methodology for supply CO2 to Botryococcus braunii crops for biofuel production Nestor Andres Jaimes Villarreal, Viatcheslav Kafarov PDF (Español (España)) HTML (Español (España))
Effect of concentration and pressure on the boiling point elevation of tomato paste (Lycopersicon esculentum Mill.) Fabián Alberto Ortega Quintana, Yeni Lorena Isaza Maya, Tammy Tirado Medrano, Everaldo Joaquín Montes Montes PDF (Español (España)) HTML (Español (España))
Adsorption of Ni(II) ions on pellets of benthonitic clay Carlos Mejía Miranda, Dionisio Laverde, Verónica Avella, Darío Yesid Peña Ballesteros PDF (Español (España)) HTML (Español (España))
Xanthan gum production by X. Campestris ATCC 13951 using deproteinated cheese whey Jenny Sobenes G., Ranulfo M. Alegre PDF (Español (España)) HTML (Português (Brasil))
Effect of temperature and concentration on rheological properties of mango pulp variety Tommy Atkins Fabián Alberto Ortega Quintana, Eder Salcedo Galván, Ronny Arrieta Rivero, Ramiro Torres Gallo PDF (Español (España)) HTML (Español (España))
Effect of sorbitol on structural relaxation of gelatin films in the glassy state Paulo Díaz-Calderón, Franck Quero, Bill MacNaughtan, Mina Rousennova, Javier Enrione PDF (Español (España)) HTML (Español (España))